Over mij

Mijn foto
Ik ben sinds 2002 aan t biken, toen voornamelijk MTB tochten. Maar al snel wou ik meer en meer. In 2004 ben ik mij dan beginnen toeleggen op MTB marathons, zowel in binnen- als buitenland met als resultaat toch wel wat mooie prestaties en een Belgische titel als kers op de taart. Ondertussen heb ik het singlespeeden ontdekt en ook dat virus heeft me te pakken ;-)

donderdag 15 mei 2008

slecht nieuws

Had me voorgenomen om na de Ardennes Trophy mn blog nog ns te updaten maar ga dit toch nog even moeten uitstellen. Het is namelijk zo dat ik maandag na een 40-45km tijdens de Ardennes Trophy zwaar ten val gekomen ben en per ambulance naar het ziekenhuis van Verviers gebracht ben. Daar stelden ze een sleutelbeenbreuk vast. Dinsdag avond ben ik dan nog geopereerd in Geel. Er werd een plaatje aangebracht op de breuk. Die breuk bevindt zich aan het schoudergewricht wat het ook volgens de dokter extra pijnlijk maakt. En dat heb ik deze dagen en (slapeloze) nachten al mogen ondervinden. Ik zal jullie op de hoogte houden van de vorderingen.
PS : Ik was zeer onder de indruk van de steun en collegialiteit onder de SAECO renners. Nico is een hele tijd bij me gebleven en heeft mijn entourage gebeld en de exacte locatie doorgegeven. Uiteindelijk heb ik gezegd dat hij toch maar moet doorrijden omdat hulp toch al onderweg was. Nog geen 2 minuten later stond er al een andere SAECO renner. Jan is bij me gebleven tot de ambulance en mijn begeleiders er waren. Verder zijn er nog verschillende rijders gestopt om te checken. Waaronder ook iemand van United Bikers uit Diest en iemand van Meerhout.
Ik wil al deze personen bedanken voor de hulp en steun. Ook iedereen die me belt en smst en mailt.