Over mij

Mijn foto
Ik ben sinds 2002 aan t biken, toen voornamelijk MTB tochten. Maar al snel wou ik meer en meer. In 2004 ben ik mij dan beginnen toeleggen op MTB marathons, zowel in binnen- als buitenland met als resultaat toch wel wat mooie prestaties en een Belgische titel als kers op de taart. Ondertussen heb ik het singlespeeden ontdekt en ook dat virus heeft me te pakken ;-)

woensdag 11 juni 2008

update

K zou hier graag meedelen dat ik een koers gewonnen heb maar helaas... daar zijn we nog niet aan toe. T is nu bijna een maand geleden sinds mn val maar nog steeds niet volledig hersteld. Zolang die plaat en pin in mn schouder zitten zal ik hinder ondervinden. In het beste geval mogen deze na 2 maanden ( wat dus ong half juli zal zijn) verwijderd worden. De laatste week is de beweeglijkheid van mn linkerarm al redelijk goed vooruit gegaan . Kan eindelijk zelf mn haar in een staartje doen maar t is wel geen methode om buitenshuis te doen. Moet eerst mn linkerelleboog ergens op leggen, vervolgens mn hoofd helemaal naar links wringen en dan proberen een staart te maken. Maar hey...t lukt he:-) Wat kedij betreft ben ik nog aangewezen op hemdjes, t-shirts met een brede neklijn of rits.
De beentjes heb ik proberen trainen met de compex, tackx en als t enigzins ging ( met pijnstiller ) een ritje buiten. Begon al terug wat plannen te maken maar nu blijkt , na controle bij de dokter maandag, dat ik bij mn val waarschijnlijk ook nog een barstje in mn pols heb opgelopen. Grrr. Kwam er buiten met een gips aan mn arm ( wel saeco rood maar toch maar een magere troost). Donderdag volgt een botscan en maandag weet ik hier dan meer over. Heb dus momenteel nog geen idee wanneer ik mn rentree zal maken maar de dokter had me al gewaarschuwd dat zolang die plaat erin zit er van mountainbiken niet veel in huis zal komen.
Zal dus waarschijnlijk eerst op de weg herbeginnen.
En om af te sluiten met een positieve noot : k zal nog fris zitten tegen dat het BK marathon eraan komt :-)

Ps: wil nog veel moed en een goed herstel wensen aan Ronny Bats ( renner van MTB Langdorp) die zn nekwervel gebroken heeft en waarschijnlijk 4 tot 6 maanden out zal zijn.