Over mij

Mijn foto
Ik ben sinds 2002 aan t biken, toen voornamelijk MTB tochten. Maar al snel wou ik meer en meer. In 2004 ben ik mij dan beginnen toeleggen op MTB marathons, zowel in binnen- als buitenland met als resultaat toch wel wat mooie prestaties en een Belgische titel als kers op de taart. Ondertussen heb ik het singlespeeden ontdekt en ook dat virus heeft me te pakken ;-)

donderdag 21 augustus 2008

verlossing

Sorry dat het al een tijdje geleden is maar eerst had ik een gebrek aan tijd omwille van de vele wegkoersen gecombineerd met mn werk op de luchthaven, daarna begon ik weer veel meer last te krijgen van mn schouder ( en dat werkt dan weer op mn gemoed). Vorige week op controle geweest bij de specialist en het verdict was dat mn ijzerwinkel er best zo snel mogelijk uit zou gaan. Had dit graag tot na het BK uitgesteld maar de pijn was redelijk fel zodat ik dan dinsdag weer onder het mes gegaan ben. Ik had er een beetje schrik voor omdat mn seizoen dan misschien helemaal om zeep zou zijn (weer een operatie en t is maar een 5tal weken meer voor het BK marathon) maar integendeel... ben blij dat ik het laten doen heb. De pijn die het plaatje veroorzaakte is volledig weg. Nu is er natuurlijk de wonde nog die moet genezen ( na een paar daagjes rust mag ik weer stilletjes aan de fiets op) maar ik zal daarna in elk geval pijnvrij kunnen rijden. Wat een verademing na 3 maanden!!! Zoals ik al zei heb ik dus een resem wegkoersen gereden om de conditie terug op peil te krijgen. Deze gingen vrij goed met uitzondering van de laatste week omdat ik toen echt veel pijn had en een slaaptekort (werd elke nacht verschillende keren wakker van de pijn). Ik probeerde nog wel mee te gaan in ontsnappingen maar als dat niet lukte kwam ik op t laatste kracht tekort. In Boezinge werd ik 12de, Erondegem heeft er iemand mn spaak krom gereden waardoor ik de dag erna in Zingem dan ook maar gaan koersen ben als revenche ( :-) ) met een 5de plaats als gevolg, in Puivelde werd ik 8ste en de koersen van de week erna eindigde ik dan in het peleton.
En nu hopen dat ik me zo snel en goed mogelijk kan voorbereiden tegen eind september. T is niet ideaal geweest maar ga nog mn uiterste best doen om er iets van te maken